Ce trebuie să ştiţi pentru a introduce CV-ul:

Pasul 1 - Startul spre locul de muncă dorit şi spre o carieră de succes, alături de specialiştii Atest în Managementul Resurselor Umane, începe din momentul creării unui cont personal gratuit în baza noastră de date la rubrica CV-ul meu, printr-un simplu click pe indicaţia Utilizator nou: doresc un cont Atest. După completarea adresei de email şi a parolei, veţi primi un email de confirmare la adresa specificată. Cu un simplu clic intraţi în contul dumneavoastră şi puteţi apoi începe completarea CV-ului.

Pasul 2 - După completarea Date personale, continuaţi completând celelalte câmpuri de interes ale meniului Editare CV: Educaţie şi formare, Abilităţi/cunoştinţe, Experienţă profesională, Referinţe, Alte.

Nu omiteţi de la completare meniurile principale: Ataşare CV, Posturi dorite, Vizualizare CV. În colţul din stânga jos, un contor monitorizează permanent gradul de completare al CV-ului dumneavoastră.

Este foarte important să prezentaţi cât mai complet informaţiile solicitate în câmpurile de interes, deoarece orice detaliu legat de acestea poate reprezenta “asul din mâneca” dumneavoastră pentru a obţine job-ul pe care îl doriţi şi de asemenea vă poate propulsa înaintea celorlalţi candidaţi care optează poate simultan pentru acelaşi post.

Salvarea datelor se face automat, dar aveţi de asemenea posibilitatea de a dezactiva această opţiune, în acest caz salvarea datelor realizându-se manual prin acţionarea butonului Salvează.

Programul vă oferă posibilitatea de a ataşa o fotografie şi un CV personal (în limba română şi/sau engleză) ca fişier document sau prin comanda Copy-Paste în casete de text. Acest lucru nu exclude necesitatea completării câmpurilor predefinite ale CV-ului.

Din meniul Posturi dorite, puteţi selecta unul sau mai multe din locurile de muncă (job) afişate pe site la un moment dat şi să specificaţi un alt loc de muncă (job) sau domeniu de activitate pentru care sunteţi disponibil.

Desigur, un candidat poate fi selectat pentru un loc de muncă (job) doar dacă are un CV complet.

Pasul 3 - După completarea datelor personale puteţi reveni oricând la rubrica Utilizator înregistrat: am cont Atest, având acces la CV-ul personal pentru a aduce modificări sau completări prin tastarea aceleaşi adrese de email şi parole completate la momentul creării contului.

Programul oferă astfel posibilitatea completării în mai mulţi paşi a CV-ului şi este suficientă o singură înscriere pentru a vă avea înregistrat în baza noastră de date. Puteţi reveni oricând să optaţi pentru orice alt job nou apărut pe site.

Multiplele înscrieri (cu adrese de email diferite) nu vor face decât să vă(ne) deruteze şi să îngreuneze posibilul contact pe care doresc să-l stabilească specialiştii noştri cu dumneavostră cu scopul invitării la un interviu şi a prezentării locului de muncă (sau job-urilor) compatibil(e) cu profilul dumneavoastră.

Important!

Datele conţinute în CV-ul dumneavoastră sunt strict confidenţiale, acestea nu pot fi făcute publice, nici măcar unui eventual angajator, fără acordul dumneavoastră, obţinut în urma interviurilor de selecţie.

Post interviu

Procesul de recrutare şi selecţie de personal la angajare presupune mai multe etape printre care şi un număr sucesiv de interviuri şi probe practice în funcţie de natura locului de muncă (job-ului) vizat.

Selecţia pentru interviu a tuturor candidaţilor se face strict obiectiv pe baza compatibilităţii dintre fişa postului oferită de angajator şi a informaţiilor obţinute în urma evaluării CV-urilor candidaţilor care au optat pentru locul de muncă în cauză.

Ne obligăm, ca în cazul în care aţi fost invitat la un prim interviu, să vă comunicăm răspunsul, pozitiv sau negativ, în funcţie de cât de bine vă potriviţi cu profilul candidatului cerut de angajator, în cel mai scurt timp (imediat ce ni s-a comunicat decizia angajatorului).

în cazul în care selecţia şi intervievarea pentru un anumit post nu se finalizează cu o angajare, colaborarea cu dumneavoastră va continua prin a vă propune şi alte locuri de muncă de care sunteţi interesat, încercând astfel să vă integrăm într-un mediu organizaţional propice utilizării la maxim a abilităţilor socio-profesionale şi experienţei acumulate.


  • despre atest
  • contact
  • harta site
  • Contul tău
Atest - Iaşi - IaşiRomânia - Bd. Ştefan cel Mare nr. 8, etaj 2, cam.14, cod: 700063, worktel. (0232) 278 223, faxFax: (0232) 278 223 cellMobil: (0722) 848 119
Copyright: Atest | Design: TheSign | Programare: TheSign & 2wit